Kommenteeri

Raili Nõlvak Disainiturul Kultuurikatlas

1.-2. aprillil toimub Tallinn Music Weeki raames Disainiturg Kultuurikatlas
Raili Nõlvakul on kaasas Kevad 2017 kollektsioon ning uued ja vanad hitid. Võimalus soetada rõivaid otse disainerilt.
Turg on avatud 11.00-17.00, Kultuurikatlas, Põhja puiestee 27A. 
Tallinn Music Weeki passiga sissepääs tasuta.
https://www.facebook.com/events/893446577425009/

Moedisainer Raili Nõlvaku rõivaid iseloomustavad inspireerivad mängud vormi ja konstruktsiooniga, ning väikesed ootamatud detailid rõivaste juures. Läbiv joon disainis on kontrast range geomeetrilise loogika ning kerge naiseliku fluidumi vahel. Oma töös otsib disainer alati tasakaalu funktsionaalsuse ja väljendusrikkuse vahel.

Raili Nõlvak jätkab oma kevad-suvises kollektsioonis eksperimenteerimist lõigete ja detailidega. Disaineri eesmärk on pakkuda tooteid, mis üllatavad iga nurga alt vaadates, säilitades siiski kandmismugavuse, naiselikkuse ja elegantsi.

Kollektsiooni inspiratsiooniotsingutel pööras disainer pilgu erinevate looduses esinevate vormide ja struktuuride poole. Laintest uhutud liivaranda või veevirvendust on tõlgendatud kanga abil peenevoldilisteks, hõljuvateks rõivasteks või teravama joonega suurevoldilisteks rangemateks püksteks. Rõivaste puhul on otsitud uusi vorme. Toppide vöökoht on viidud taljejoonest kõrgemale ja jakid on ülimalt laiad.

Seekord on kangamustrid pühendatud lindudele – pääsukestele, papagoidele, tihastele, mis täiendavad lihtsaid baastoone – halli, oliivrohelist ja telliskivioranži. Punase tulikuke aasta tervitamiseks on kollektsioonis erkpunased kleidid


Lisa kommentaar

Email again: