Kommenteeri

Raili Nõlvak Milanos Moda Russa finaalis

Raili Nõlvak esitleb sügiskollektsiooni Milanos moekonkursi Moda Russa finaalvõistlusel.

Kaheksandat korda toimuva moekonkursi Moda Russa žürii valis, pärast mitut eelvooru, Raili Nõlvaku naisterõivaste kollektsiooni 24.-25. novembril Milanos toimuvale finaalvõistlusele.

















http://festivalrussianfashion.societaitalia.it/

RAILI Nõlvak SÜGIS-TALV 2017/2018 kollektsioon

Moekunstnik Raili Nõlvak jätkab oma sügistalvises kollektsioonis eksperimenteerimist lõigete ja detailidega. Disaineri eesmärk on pakkuda tooteid, mis üllatavad iga nurga alt vaadates, säilitades siiski kandmismugavuse, naiselikkuse ja elegantsi.

Rõivaid iseloomustavad inspireerivad mängud vormi ja konstruktsiooniga, ning väikesed ootamatud detailid rõivaste juures. Läbiv joon disainis on kontrast range geomeetrilise loogika ning kerge naiseliku fluidumi vahel. Oma töös otsib Raili Nõlvak alati tasakaalu funktsionaalsuse ja väljendusrikkuse vahel.

Kollektsiooni inspiratsiooniotsingutel pööras disainer pilgu erinevate looduses esinevate vormide ja struktuuride poole. Laintest uhutud liivaranda või veevirvendust on tõlgendatud kanga abil peenevoldilisteks, langevateks rõivasteks. Või erosiooni poolt puretud hall kivi andis inspiratsiooni suurevoldilisteks vormideks.

Vaoshoitud halli värvigammat täiendavad bordoopunased, oliivrohelised ja telliskivioranzhid topid.

Kollektsiooni esitleti 14. oktoobril 2017 Klaipeda Fashion Week´il.

Kollektsioon on müügil kauplustes: Tallinn Design House, Tali, Siluett (Pärnu), Disainimaja (Tartu), Pret-a-Porter LT (Klaipeda)

Lisa kommentaar

Email again: